top of page
nuts_marketing202403-89.jpg

Sparringspartner en 
trainingen/workshops

Wist je dat je ons ook kan inhuren als sparringspartner op het gebied van marketing? Onze flexibele diensten kunnen worden ingezet vanaf slechts één keer per kwartaal, waardoor we de perfecte partner zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan periodiek advies en ondersteuning.

Daarnaast bieden wij ook trainingen en workshops aan over diverse aspecten van marketing. Of het nu gaat om het optimaliseren van LinkedIn-gebruik of het verbeteren van social media vaardigheden, ons ervaren team staat klaar om jouw personeel te helpen groeien en te ontwikkelen.

2024 03 Nuts_-27.jpg

Strategie en marketingplan

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een doordachte marketingstrategie, een essentieel aspect voor ieder succesvol bedrijf.  Om impact te maken en een solide positie in de markt te verzekeren, is het noodzakelijk om een heldere basis te leggen.

Wie ben je als bedrijf echt? Wat is jouw missie in relatie tot je klanten? Welke emotionele snaar wil je raken? En hoe ga je dit alles bereiken? Dit zijn de cruciale vragen die we stellen bij het vormgeven van een basis. 

Onze ambitie is om een verhaal te smeden dat niet alleen opvalt en krachtig is, maar ook naadloos aansluit bij jouw identiteit en doelstellingen. We streven ernaar om een merkidentiteit te creëren die niet alleen aantrekkelijk is voor potentiële klanten, maar ook een blijvende indruk achterlaat en jouw unieke plek in de markt bevestigt.

nuts_marketing202403-54.jpg

Webdesign & development

Je website is je digitale visitekaartje; ideaal om zoveel mogelijk te laten zien van je bedrijf en diensten. Want gezien worden, dat mag je zeker! Maar wist je dat je met de juiste zoekwoorden, pakkende content en goede techniek ook meer bezoekers trekt? Wij helpen je bij het maken én onderhouden van een unieke website die van nieuwe bezoekers, nieuwe klanten maakt.

nuts_marketing202403-89.jpg

(Online) marketing

Om te groeien is online én offline zichtbaarheid superbelangrijk. Samen met jou maken we een strategisch marketingplan waar ambitieuze doelen uit rollen. Van brochures, tot nieuwsbrieven, blogs en social media marketing. We zorgen ervoor dat de gehele marketing on point is en de doelen behaald worden.

nuts_marketing202403-12.jpg

Branding en grafische 
vormgeving

Je bent trots op je bedrijf, toch? Terecht! Superbelangrijk dus om zichtbaar te zijn. Wij helpen je bij het vinden en uitdragen van jouw unieke identiteit. Zo val je op bij je doelgroep en onderscheid je jezelf van concurrenten. Dit doen we onder andere met de juiste woorden, kleuren en unieke beelden.

nuts_marketing202403-9.jpg

Social media 
marketing

Je bereik vergroten en interactie met je doelgroep aangaan? Laat jezelf zien op social media! Wij helpen je groeien op de juiste online kanalen door het delen van vette content. Zo vinden (potentiële) klanten je niet alleen, maar leer jij je doelgroep ook beter kennen. Win-win!

nutsmarketing-117.jpg

Content creatie

De sleutel tot succesvolle campagnes schuilt in creativiteit, welke zich vertaalt in een heldere strategie. Dit vertaalt zich in het kiezen van krachtige beelden en teksten, die worden aangevuld met een pakkend geluid om het geheel compleet te maken.

nuts_marketing202403-99.jpg

Marketing collega

NUTS marketing is jouw collega voor bedrijven van alle groottes. Met ons als jouw aanspreekpunt, krijg je toegang tot een breed scala aan expertise, variërend van copywriting tot vormgeving en content creatie.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft op het gebied van marketing. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

bottom of page