top of page

Onze pakketten

Bij NUTS marketing begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom hebben we een reeks veelzijdige marketingpakketten ontwikkeld, speciaal ontworpen om ieder bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hieronder onze op maat gemaakte oplossingen en kies het pakket dat het best bij de onderneming past. 

Samen halen we het maximale uit jouw bedrijf!

nuts_marketing-22.jpg
nutsmarketing-96_edited.jpg
online marketing uitbesteden

(Online) marketing uitbesteden?

Pakket 1: De basis op orde

Voor ondernemers die zich willen richten op de essentie en geen tijd hebben voor uitgebreide marketinginspanningen, bieden we "De basis op orde". Dit is het minimale pakket dat je bedrijf helpt om een basis te leggen voor succes. 

Pakket 2: Vergroot je zichtbaarheid

Voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn maar nog niet klaar zijn voor het grootste pakket, presenteren we "Vergroot je zichtbaarheid". Dit pakket combineert essentiële marketingstrategieën om de zichtbaarheid te vergroten.

Pakket 3: Volledig ontzorgt 

Ons meest gekozen pakket en onze aanbeveling voor veel ondernemers is "Volledig ontzorgt". Hiermee nemen we al de marketingtaken op ons, van strategische planning tot uitvoering. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw marketingefforts optimaliseren.

Pakket 4: Jouw marketingafdeling

Voor ondernemingen die de voordelen willen ervaren van een eigen marketingafdeling zonder de kosten en het gedoe, bieden wij "Jouw marketingafdeling". Dit uitgebreide pakket omvat een toegewijd team dat als een verlengstuk van je bedrijf fungeert en helpt bij strategie, uitvoering en voortdurende groei.

Pakket 1: De basis op orde
Pakket 2: Vergroot je zichtbaarheid
Pakket 3: Volledig ontzorgt
Pakket 4: Jouw marketingafdeling
Fysieke afspraken per jaar
2
4
12
24
Interactie met volgers
X
X
Grafische vormgeving
X
X
X
Animaties
X
X
Fotograaf en videograaf
X
X
Websites onderhouden
X
X
SEO/SEA
X
X
Campagnes
0
0
0
2
Aantal kanalen
IG, FB, LI
3 tot 4
3 tot 5
3 tot 6
Wat is jouw doel?
Zichtbaar zijn
Groeien
Professioneel
Volledig ontzorgt

Meest gekozen

bottom of page