top of page

5 interessante tools voor jouw contentmarketing

Hedendaags heb je duizenden tools die ondersteuning bieden voor het maken en publiceren van jouw content. Deze tools zorgen ervoor dat dit proces makkelijker én leuker wordt. Het bestaan van zoveel verschillende mogelijkheden, zorgt wellicht ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In deze nieuwe blog lichten we een paar interessante tools voor je uit!


1. Wistestamp

Deze tool zorgt voor een up-to-date e-mailhandtekening. Wil je namelijk op een eenvoudige manier een nieuwe blog of jouw social media accounts delen? Dat kan via een e-mailhandtekening. Wisestamp zorgt ervoor dat een net gepubliceerde blogartikel direct aan je e-mailhandtekening wordt toegevoegd. Op de website van Wistestamp kun je de prijzen van deze handige tool bekijken.


2. PrintFriendly

Om mee te denken met jouw lezer, is het een goed idee om de bezoeker van jouw blogartikel een gratis pdf van het artikel aan te bieden. In dit geval ligt de wens om een snelle tool hiervoor te hebben die weinig tijd kost. Dan kom je uit op de tool PrintFriendly. Voer simpelweg de URL in en het pdf komt op je scherm te staan. Deze tool is gratis te gebruiken.


3. AddThis

AddThis laat de websitebeheerder duidelijk zien welke artikelen met anderen gedeeld worden. Dit kan zowel via social media of via de mail gebeuren. De tool AddThis kan jou helpen om de meest waardevolle artikelen op jouw website te bepalen. AddThis is gratis te gebruiken en meerdere mogelijkheden met deze tool lees je hier.


4. HappyScribe

Meer dan 80% van de online kijkers bekijken video’s zonder geluid. Daarom is het inzetten van ondertitelingen voor veel video’s een must. HappyScribe is een content-tool en maakt op basis van AI voor ruim zestig talen de ondertiteling voor jouw video. Deze ondertiteling is in principe tot 85% correct, handmatige correcties zijn wellicht nodig. Bekijk de kosten en mogelijkheden van HappyScribe op hun website.


5. Loom

Wil je instructieve video’s maken? Dan is Loom de juiste tool voor jou. Hiermee maak je namelijk schermopnames en kom je als instructeur zelf klein (of iets groter) in beeld. De instructie wordt daardoor veel persoonlijker, wat een belangrijke trend is om op te volgen. De mogelijkheden van Loom zijn het laatste jaar uitgebreid, en heeft zowel een gratis als betaalde versie.

Natuurlijk bestaat de veelgebruikte tool Canva ook nog. Hiermee kun je gemakkelijk jouw content creëren, maar ook inplannen en delen. NUTS marketing heeft veel ervaring met (onder andere) de content-tool Canva. Heb je hulp nodig bij het maken en publiceren van originele content? Neem dan contact met ons op via info@nuts-marketing.com.Comments


bottom of page