top of page

Onze specialisatie

We werken voor bedrijven in diverse branches, maar ons hart ligt bij de vastgoed- en interieurbranche. Hierin zijn wij voornamelijk actief en kennen we de ins en outs.

Benieuwd wat we al gedaan hebben voor onze klanten in deze branche en wat we voor jou kunnen betekenen?

specialisatie vastgoed- en interieur
nuts marketing

Zij zijn het bewijs

Land’s-Heeren

Voor de vastgoedontwikkelaar Land’s-Heeren maakt NUTS marketing de brochures . En of we daar trots op zijn! De luxe uitstraling van de Weidezicht appartementen hebben we terug laten komen in de brochure. Plaatje, toch?

 

E3 interieurbouw

Voor E3 interieurbouw verzorgen we alle marketing. Denk hierbij aan het ontwerp van een tafelboek, social media marketing, schrijven en verzenden van de nieuwsbrieven en ontwerp van promotiematerialen. Ook helpen wij E3 interieurbouw met het bouwen aan een sterk werkgeversmerk. 

ZOUT Ontwerphuis

Voor ZOUT Ontwerphuis verzorgen we de social media marketing. Denk hierbij aan het ontwerp van de feed en story's, het schrijven van de teksten en het inplannen van de content en het opnemen van reels op locatie. 

INlicht lichtarchitecten 

Voor INlicht verzorgen we alle marketing. Denk hierbij aan het ontwerp van een brochure, social media marketing, schrijven en verzenden van de nieuwsbrieven en ontwerp van promotiematerialen. 

bottom of page